Wij zijn per 01-01-2024 op zoek naar:

Ondersteuner Cliëntbegeleiding 40 uur 1 FTE (0,4 FTE – 0,6 FTE verdeeld over twee posities)

Wie zijn wij?

ErvaarWerk is een dagbestedingsorganisatie gevestigd in de Stek in Groningen. Onze focus ligt op het ondersteunen van mensen die graag willen participeren in het arbeidsproces en daarbij begeleiding nodig hebben. Bij ErvaarWerk streven we ernaar om deelnemers een zinvolle ervaring te bieden in een werkomgeving die past bij hun mogelijkheden en wensen.

Onze missie

Onze missie is gericht op het creëren van een inspirerende plek voor ontwikkelingsgerichte, arbeidsmatige en educatieve dagbesteding in een maatschappelijk relevante omgeving.

Jouw rol

We zoeken twee leuke collega’s die gezamenlijk één voltijds-equivalente rol zullen vervullen als Ondersteuner Cliëntbegeleiding. De totale omvang van de functie is 1 FTE, verdeeld over twee posities (0,4 FTE en 0,6 FTE). Dit duo levert een mooie bijdrage aan de ondersteuning  van onze deelnemers. Samen speel je hierin een integrale rol.

Je maakt deel uit van ons team dat zich toewijdt aan het bieden van begeleiding aan deelnemers binnen onze Webshop en Brasserie Bestek. Jouw inzet draagt bij aan het mogelijk maken van participatie van onze deelnemers in een maatschappelijk relevante omgeving. Jij begeleidt en ondersteund hen daarbij.

Dit omvat ondersteuning bij Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL) en het faciliteren van vervoer van en naar hun dagbesteding. Je biedt assistentie en begeleiding van zorg tijdens de werkzaamheden en pauzes, terwijl je een veilige en stimulerende omgeving voor deelnemers behoudt.

Team ErvaarWerk – Webshop & Brasserie Bestek

Binnen het bedrijfsverzamelgebouw de Stek, vormen wij een mooi team dat Brasserie Bestek en een Webshop runt. Ons team bestaat uit een gepassioneerde chef, toegewijde werkbegeleiders, verzorgende IG en Ondersteuner Cliëntbegeleiding.

We zijn continu bezig met groei en ontwikkeling. Jij gaat als nieuwe collega een belangrijke rol spelen in de begeleiding van onze deelnemers en de ontwikkeling van onze webshop. De webshop dient net als Brasserie Bestek als een belangrijk instrument binnen onze dagbestedingsprogramma’s. Hier bieden we niet alleen mooie producten aan, maar het fungeert primair als een waardevolle tool om de deelnemers een zinvolle daginvulling te bieden.

Verantwoordelijkheden

 • Ondersteunen van deelnemers in hun werkzaamheden in zowel de webshop als de brasserie.
 • Zelfstandig begeleiden van een groep bij afwezigheid van werkbegeleiders.
 • Ondersteunen van Verzorgende-IG indien nodig.
 • Inzetbaarheid voor projecten met een focus op het vervoer van deelnemers.
 • Bijdragen aan een veilige en stimulerende omgeving voor de deelnemers.

Gewenst profiel

 • Afgeronde Verzorgende-IG opleiding niveau 3, met relevante werkervaring.
 • Flexibiliteit in het uitvoeren van diverse taken en rollen.
 • Sterke communicatieve en samenwerkingsvaardigheden.
 • Affiniteit met het begeleiden van mensen en het werken in een webshop en Brasserie omgevingen.
 • Rijbewijs is vereist.

Wat bieden wij?

 • Een dynamische rol in een innovatieve zorgorganisatie.
 • Flexibele werktijden, afgestemd op 0,6 FTE en 0,4 FTE.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in een stimulerende omgeving.
 • Salaris conform richtlijnen van FWG schaal 35 VGN en pensioenopbouw bij PFZW.

Heeft deze vacature je interesse gewekt?

Ben jij gedreven en wil je bijdragen aan de groei en ontwikkeling van onze deelnemers binnen ErvaarWerk? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar info@ervaarwerk.nl.

We kijken uit naar je sollicitatie!

Met vriendelijke groet, Team van ErvaarWerk