Dagbesteding in Groningen en Drenthe in een relevante omgeving.

Hoe draag jij als ondernemer bij aan een inclusieve samenleving?

Bedrijven spelen een belangrijke rol bij het vormgeven van een inclusieve samenleving. Een inclusieve samenleving is een samenleving waarin iedereen kan deelnemen en bijdragen, ongeacht hun achtergrond, gender, hancicap, leeftijd, etniciteit, religie, seksuele geaardheid of andere persoonlijke kenmerken.

Meedoen

maakt gelukkig

Inclusief ondernemen heeft een positieve impact op je bedrijf.

Bedrijven kunnen prachtig bijdragen aan een inclusieve samenleving door het creëren van een inclusieve werkomgeving, waarin diversiteit wordt gewaardeerd en gerespecteerd. Dit kan onder andere door het bevorderen van diversiteit en inclusie in het wervings- en selectieproces, het bieden van opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden voor alle werknemers, en het implementeren van beleid dat discriminatie en vooroordelen op de werkplek verbiedt.

Door zich te richten op inclusiviteit en diversiteit in alle aspecten van hun bedrijfsvoering, kunnen bedrijven een positieve impact hebben op de samenleving en bijdragen aan het Bedrijven kunnen ook de samenwerking zoeken met organisaties die zich richten op het bevorderen van inclusie en gelijkheid.

ErvaarWerk heeft vanaf 2012 ervaring in het samenwerken met bedrijven die vorm willen geven aan inclusiviteit, specifiek voor de mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door het zorgproduct arbeidsmatige dagbesteding vorm te geven binnen de infrastructuur van bedrijven, komen de verschillende doelen bij elkaar.

Bij deze vorm van dagbesteding, worden mensen met een beperking, chronische ziekte, of psychische aandoening de mogelijkheid geboden, om deel te nemen aan werkzaamheden, activiteiten en sociale interacties binnen een regulier bedrijf. Het is een prachtige manier om isolatie en vereenzaming te voorkomen en sociale vaardigheden te ontwikkelen. Dit draagt rechtstreeks bij aan de inclusie van mensen met een beperking in de samenleving en draagt daarmee bij aan hun zelfstandigheid.

In het algemeen geldt dat bedrijven kunnen bijdragen aan een inclusieve samenleving door actief betrokken te zijn bij de maatschappij en door te werken aan een werkomgeving waarin diversiteit en inclusie worden gewaardeerd en gestimuleerd. Dagbesteding kan daarbij een belangrijke rol spelen, zowel voor de mensen die er gebruik van maken als voor de samenleving als geheel.

Ben jij er ook aan toe om een stap te zetten en wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Verhoogde betrokkenheid: Wanneer werknemers het gevoel hebben dat ze worden gewaardeerd en geaccepteerd, voelen ze zich meer betrokken bij het bedrijf en zijn ze meer geneigd om zich in te zetten voor de doelen van het bedrijf.

 • Verhoogde creativiteit: Een inclusieve werkomgeving kan de creativiteit en innovatie bevorderen door werknemers uit te dagen om hun verschillende perspectieven en ideeën te delen. Dit kan leiden tot nieuwe oplossingen en benaderingen voor uitdagingen binnen het bedrijf.

 • Verbeterde werknemerservaring: Inclusief ondernemen kan leiden tot een verbeterde werknemerservaring doordat werknemers het gevoel hebben dat hun bijdrage wordt gewaardeerd en dat ze deel uitmaken van een werkomgeving die hun diversiteit omarmt.

 • Verhoogde klanttevredenheid: Een inclusief bedrijf kan ook bijdragen aan een verhoogde klanttevredenheid, doordat klanten zich meer vertegenwoordigd voelen door het bedrijf en zich meer geaccepteerd voelen door het bedrijf.

Kom werken bij NordicStone

Leren onder begeleiding wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Je leert alles van programmeren, marketing, verkoop en het blij houden van jouw klanten.

Wij hebben ook een relevante plek voor jou. Kom je ervaring opdoen?

We helpen je om dat te doen waar jij goed in wilt worden

Ervaarwerk.nl

Re-Play

Platform 2e hands speelgoed

Je kan meteen beginnen vanaf 1 dag in de week.

Wat je kunt doen

Leer programmeren
ICT bouwen
Onderhoud computers
Ondersteun Webmasters

Hier hebben we je hard nodig

HORECA

Bestek

Meedoen in Horeca

Je kan meteen beginnen vanaf 1 dag in de week.

Wat je kunt doen

Koken
Serveren
Kassa draaien
Schoonmaakwerkzaamheden

NordicStone.nl

NordicStone

Run onze webshop

Je kan meteen beginnen vanaf 1 dag in de week.

Wat je kunt doen

Google Analytics
Klant contact
Marketing
Social media

Jouw bedrijf?

MVO

Ook verantwoord ondernemen?

Wil jij verschil maken?

Verantwoord samenleven

Bouwen aan inclusiviteit
Mensen helpen groeien
MVO bijdrage

Werk bij en samen met 10+ bedrijven uit de regio

Meedoen in de Regio Groningen en Drenthe

Begeleid werken in een maatschappelijk relevante omgeving

Begeleiding door Verzorgende IG en Werkbegeleiders

Wij begeleiden jou bij je werk op een van onze projecten. Daarbij zijn wij gericht op zingeving en dat jij jezelf verder kunt ontwikkelen in een inspirerende en relevante omgeving.

Iedereen die wil werken, moet die kans krijgen.

Meedoen
100%
Meetellen
100%
Nuttig zijn
100%

Ben je op zoek naar manieren om je bedrijf nog succesvoller te maken? Wil je graag bijdragen aan een inclusieve samenleving en diversiteit binnen je organisatie? Dan is het tijd om te investeren in inclusief ondernemen met ErvaarWerk!

Dagbesteding in Groningen en Drenthe in een relevante omgeving.

Onderneem jij in Stad en Ommerland?

Meedoen

In Noord Nederland

ErvaarWerk heeft al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van inclusief ondernemen en biedt diverse diensten aan om jouw organisatie inclusief te maken. Door samen te werken met ErvaarWerk, vergroot je niet alleen je eigen succes, maar draag je ook bij aan een betere wereld.

Inclusief ondernemen heeft vele voordelen. Het zorgt voor een betere sfeer op de werkvloer, verhoogt de betrokkenheid van je medewerkers en kan de innovatie binnen je bedrijf stimuleren. Bovendien vergroot het de diversiteit binnen je organisatie, wat kan leiden tot betere besluitvorming en meer creativiteit.

ErvaarWerk heeft als zorgaanbieder in de gemeente Groningen, Midden Groningen en Noord Midden Drenthe heeft een uitgebreid netwerk van verwijzers. Deze verwijzers hebben gemotiveerde en getalenteerde cliënten, die om verschillende redenen niet zelfstandig kunnen participeren in de arbeidsmarkt.

Deze groep cliënten is aangewezen op dagelijkse zorg en ondersteuning door zorgprofessionals.In het kader van hun dagbesteding willen ze graag aan de slag in een relevante omgeving en meedoen aan relevante activiteiten. Door samen met passende begeleiding aan de slag te gaan binnen jou bedrijf, krijgen zij de kans om hun talenten te benutten en zichzelf te ontwikkelen. Zo draag je niet alleen bij aan een inclusieve samenleving, maar geef je ook mensen de kans om zichzelf te ontwikkelen en hun dromen waar te maken.
Investeer vandaag nog in inclusief ondernemen met ErvaarWerk en maak van jouw organisatie een voorbeeld voor anderen.

Neem contact op en ontdek wat ErvaarWerk voor jouw organisatie kan betekenen. Samen maken we de wereld een beetje mooier!

 • Groningen

 • Drenthe

 • Emmen

 • Stadskanaal

 • Assen

 • Midden Groningen

 • Hoogeveen

 • Haren

 • Delfzijl

 • Veendam

 • Winschoten

Dagbesteding in de regio Drenthe. Meedoen mogelijk maken

Dagbesteding in een maatschappelijk relevante omgeving

0
Jaren Ervaring
0
Deelnemers
0
Projecten
0
Begeleiders

Meedoen in de Regio Groningen en Drenthe

Wat gaan wij morgen samen doen?

Dagbestedingsplekken Ondersteuner Cliëntbegeleiding
Voor deelnemers

Je kan meteen beginnen.

box-1
Voor ouders

Een veilige en relevante plek.

Dagbestedingsplekken
Voor verwijzers

Meerwaarde bieden.

Dagbestedingsplekken
MVO plek?

MVO beleid in uitvoer.