Dagbesteding in Groningen en Drenthe in een relevante omgeving.

Meld je vandaag nog aan en ontdek de mogelijkheden van onze inclusieve dagbesteding op het gebied van horeca, webshop en multimedia!

Meedoen aan dagbesteding is belangrijk omdat het structuur en zin aan je dag geeft, je de kans geeft om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en sociale contacten op te doen, en het bijdraagt aan een gevoel van eigenwaarde en trots op wat je kunt bereiken.

Meld je aan

en doe mee!

Aanmelden kan vandaag nog.

Ben jij op zoek naar een leuke en zinvolle manier om je dag door te brengen en wil je tegelijkertijd werken aan je vaardigheden? Meld je dan vandaag nog aan bij ErvaarWerk.! Wij bieden arbeidsmatige en educatieve activiteiten en hebben inclusiviteit hoog in het vaandel staan. Wij bieden dagbesteding met een focus op horeca, webshop en multimedia. Bij ons kun je aan de slag in onze gezellige brasserie, waar je leert hoe je klanten kunt bedienen en lekker eten kunt bereiden. Ook kun je meewerken aan het beheren van onze webshop, waarbij je bijvoorbeeld producten kunt toevoegen, teksten kunt schrijven en bestellingen kunt verwerken. Daarnaast bieden wij diverse multimedia-activiteiten aan, zoals het maken van menukaarten, en het beheren van social media-accounts.

Ons enthousiaste team staat voor je klaar om je te begeleiden en te ondersteunen bij het ontwikkelen van je vaardigheden en het vergroten van je zelfstandigheid. Kom langs en ontdek wat ons dagbestedingscentrum voor jou kan betekenen op het gebied van horeca, webshop en multimedia!

 • Stap 1: Rondleiding en kennismaking

 • Stap 2: Intake en doelen stellen

 • Stap 3: Aan de slag met jouw doelen

 • Stap 4: Evaluatie op doelen

Dagbesteding in de regio Drenthe. Meedoen mogelijk maken

Dagbesteding in een maatschappelijk relevante omgeving

0
Jaren Ervaring
0
Deelnemers
0
Projecten
0
Begeleiders

Woon jij in de omgeving van de Stad Groningen? Dan kunnen wij iets voor jou betekenen!

Wij werken vanuit DE STEK in het mooie Groningen. Of je nu aan de slag wil in de horeca, jezelf wil (door)ontwikkelen op multimediagebied of toch liever meebouwt aan een toffe webshop: het is lekker centraal gelegen. Dit geeft jou de mogelijkheid om op eigen gelegenheid gebruik te maken van ons aanbod.

Wij gaan altijd uit van mogelijkheden. We dagen uit en zetten in op zelfredzaamheid. Dit vinden wij belangrijk. Is het voor jou niet mogelijk om zelfstandig naar de dagbesteding te komen? We denken graag mee in oplossingen. Misschien dat we iets voor je kunnen organiseren met ons eigen vervoer.

Dagbesteding in Groningen en Drenthe in een relevante omgeving.

Iedereen uit Noord Nederland is bij ons welkom

Meedoen

In Noord Nederland

Wat is voor jou belangrijk als het gaat om werk?

Het hebben van een leuke baan. Wie wil dat nou niet? Jij waarschijnlijk ook.

Het vinden van een baan die bij je past is voor veel mensen een belangrijk doel in het leven. Wellicht is het zelfs de reden waarom je nu op deze website kijkt.

Maar waarom vinden we werken nu eigenlijk zo belangrijk?
Nou, het hebben van werk geeft je nu eenmaal een goed gevoel. Het geeft je eigenwaarde, sociale contacten en het gevoel van iets bij te dragen aan de samenleving.

Maar wat nu als het voor jou lastig of (nog) niet haalbaar is om een baan te krijgen? Als jij afhankelijk bent van anderen? Je wens om mee te willen doen verandert niet.

In dat geval kunnen wij iets voor jou betekenen. Wij hebben namelijk werk voor jou. Een werkplek waarin jij het naar je zin hebt. Waar je aan de slag gaat met collega’s in een fijne omgeving. Wij kijken met jou mee, naar wat jouw uitdagingen zijn. Wij zorgen voor de ondersteuning en begeleiding die jij nodig hebt om wel mee te kunnen doen.

Bij ErvaarWerk kun jij je ontwikkelen. Hier kun je ervaringen opdoen en ga je aan de slag met het aanleren van specifieke vaardigheden. Hier bouw je relaties op en voel jij je nuttig.

Wellicht is arbeidsmatige dagbesteding bij ErvaarWerk voor jou zelfs een springplank naar een andere baan. Kom gerust eens bij ons kijken of ErvaarWerk iets voor jou is. We zijn nieuwsgierig naar jou en horen graag wat jij belangrijk vindt.

 • Groningen

 • Emmen

 • Stadskanaal

 • Assen

 • Midden Groningen

 • Hoogeveen

 • Haren

 • Delfzijl

 • Veendam

 • Winschoten