Dagbesteding in Groningen en Drenthe in een relevante omgeving.

Jouw kind ook gewoon meedoen!

Zie jij jouw geliefde ook graag in een veilige en stimulerende omgeving? Een maatschappelijk relevante plek met echte collega’s? Kies dan voor dagbesteding bij ErvaarWerk. Wij bieden hen de kans zich te ontwikkelen op verschillende gebieden en nieuwe ervaringen op te doen. Tegelijkertijd krijgt u als familie de geruststelling dat uw kind in goede handen is waarbij u als mantelzorger even tijd voor uzelf kunt nemen. Kies voor dagbesteding bij ErvaarWerk en gun uzelf en uw kind deze waardevolle ervaring.

Meedoen

maakt gelukkig

Dagbesteding bij ErvaarWerk biedt een unieke vorm van arbeidsmatige dagbesteding waarbij de deelnemers niet alleen werkervaring opdoen, maar ook actief bijdragen aan een duurzame toekomst. Deelnemers worden betrokken bij verschillende projecten, zoals het werken in de Brasserie of het werken aan de webshop. Dit geeft deelnemers een gevoel van voldoening en een gevoel van waarde te hebben, wat kan bijdragen aan hun zelfvertrouwen en welzijn.

Bovendien is ErvaarWerk een inclusieve omgeving waarin deelnemers worden gestimuleerd om samen te werken en van elkaar te leren, ongeacht hun achtergrond of vaardigheidsniveau. Het ervaren team van begeleiders biedt professionele ondersteuning op maat, die is afgestemd op de individuele behoeften en doelen van elke deelnemer.

Kortom, ErvaarWerk biedt niet alleen waardevolle arbeidsmatige dagbesteding, maar ook een inclusieve omgeving waarin deelnemers kunnen groeien en bijdragen aan een inclusieve wereld.

 • Zorg en ondersteuning: Fijne dagbesteding biedt ouders de geruststelling dat hun kind in goede handen is en de zorg en ondersteuning krijgt die het nodig heeft. Dit kan de stress en zorgen van ouders verminderen, omdat ze weten dat hun kind goed verzorgd wordt.

 • Sociale interactie: Fijne dagbesteding biedt kinderen met een beperking de mogelijkheid om sociale contacten te hebben met andere kinderen en volwassenen. Dit kan helpen om hun sociale vaardigheden te ontwikkelen en hun zelfvertrouwen te vergroten.

 • Ontwikkeling: Fijne dagbesteding kan helpen bij de ontwikkeling van het kind. Het kan een veilige en stimulerende omgeving bieden waarin het kind zich kan ontwikkelen op verschillende gebieden, zoals communicatie, motoriek en zelfredzaamheid.

 • Variatie: Fijne dagbesteding kan variatie brengen in de dagelijkse routine van het kind en de ouders. Het kan het kind nieuwe ervaringen bieden en ouders nieuwe inzichten geven in de interesses en mogelijkheden van hun kind.

Kom werken bij NordicStone

Onder begeleiding leer jij wat het inhoudt om een webshop te beheren. Je leert data uit Google Analytics te halen, jouw klanten tevreden te houden en seo te schrijven. Wat dat is, seo? Kom eens langs en we leggen het je uit.

Wij hebben ook een relevante plek voor jou. Kom je ervaring opdoen?

We helpen je om dat te doen waar jij goed in wilt worden

Ervaarwerk.nl

Re-Play

Platform 2e hands speelgoed

Je kan meteen beginnen vanaf 1 dag in de week.

Wat je kunt doen

Leer programmeren
ICT bouwen
Onderhoud computers
Ondersteun Webmasters

Hier hebben we je hard nodig

HORECA

Bestek

Meedoen in Horeca

Je kan meteen beginnen vanaf 1 dag in de week.

Wat je kunt doen

Koken
Serveren
Kassa draaien
Schoonmaakwerkzaamheden

NordicStone.nl

NordicStone

Run onze webshop

Je kan meteen beginnen vanaf 1 dag in de week.

Wat je kunt doen

Google Analytics
Klant contact
Marketing
Social media

Jouw bedrijf?

MVO

Ook verantwoord ondernemen?

Wil jij verschil maken?

Verantwoord samenleven

Bouwen aan inclusiviteit
Mensen helpen groeien
MVO bijdrage

Werk bij en samen met 10+ bedrijven uit de regio

Meedoen in de Regio Groningen en Drenthe

Begeleid werken in een maatschappelijk relevante omgeving

Begeleiding door Verzorgende IG en Werkbegeleiders

Wij begeleiden jou bij je werk op een van onze projecten. Daarbij zijn wij gericht op zingeving en dat jij jezelf verder kunt ontwikkelen in een inspirerende en relevante omgeving.

Iedereen die wil werken, moet die kans krijgen.

Meedoen
100%
Meetellen
100%
Nuttig zijn
100%

Woon jij in de omgeving van de Stad Groningen? Dan kunnen wij iets voor jou betekenen!

Wij werken vanuit DE STEK in het mooie Groningen. Of je nu aan de slag wil in de horeca, jezelf wil (door)ontwikkelen op multimediagebied of toch liever meebouwt aan een toffe webshop: het is lekker centraal gelegen. Dit geeft jou de mogelijkheid om op eigen gelegenheid gebruik te maken van ons aanbod.

Wij gaan altijd uit van mogelijkheden. We dagen uit en zetten in op zelfredzaamheid. Dit vinden wij belangrijk. Is het voor jou niet mogelijk om zelfstandig naar de dagbesteding te komen? We denken graag mee in oplossingen. Misschien dat we iets voor je kunnen organiseren met ons eigen vervoer.

Dagbesteding in Groningen en Drenthe in een relevante omgeving.

Iedereen uit Noord Nederland is bij ons welkom

Meedoen

In Noord Nederland

Wat is voor jou belangrijk als het gaat om werk?

Het hebben van een leuke baan. Wie wil dat nou niet? Jij waarschijnlijk ook.

Het vinden van een baan die bij je past is voor veel mensen een belangrijk doel in het leven. Wellicht is het zelfs de reden waarom je nu op deze website kijkt.

Maar waarom vinden we werken nu eigenlijk zo belangrijk?
Nou, het hebben van werk geeft je nu eenmaal een goed gevoel. Het geeft je eigenwaarde, sociale contacten en het gevoel van iets bij te dragen aan de samenleving.

Maar wat nu als het voor jou lastig of (nog) niet haalbaar is om een baan te krijgen? Als jij afhankelijk bent van anderen? Je wens om mee te willen doen verandert niet.

In dat geval kunnen wij iets voor jou betekenen. Wij hebben namelijk werk voor jou. Een werkplek waarin jij het naar je zin hebt. Waar je aan de slag gaat met collega’s in een fijne omgeving. Wij kijken met jou mee, naar wat jouw uitdagingen zijn. Wij zorgen voor de ondersteuning en begeleiding die jij nodig hebt om wel mee te kunnen doen.

Bij ErvaarWerk kun jij je ontwikkelen. Hier kun je ervaringen opdoen en ga je aan de slag met het aanleren van specifieke vaardigheden. Hier bouw je relaties op en voel jij je nuttig.

Wellicht is arbeidsmatige dagbesteding bij ErvaarWerk voor jou zelfs een springplank naar een andere baan. Kom gerust eens bij ons kijken of ErvaarWerk iets voor jou is. We zijn nieuwsgierig naar jou en horen graag wat jij belangrijk vindt.

 • Groningen

 • Emmen

 • Stadskanaal

 • Assen

 • Midden Groningen

 • Hoogeveen

 • Haren

 • Delfzijl

 • Veendam

 • Winschoten

Dagbesteding in de regio Drenthe. Meedoen mogelijk maken

Dagbesteding in een maatschappelijk relevante omgeving

0
Jaren Ervaring
0
Deelnemers
0
Projecten
0
Begeleiders

Meedoen in de Regio Groningen en Drenthe

Wat gaan wij morgen samen doen?

Dagbestedingsplekken Ondersteuner Cliëntbegeleiding
Voor deelnemers

Je kan meteen beginnen.

box-1
Voor ouders

Een veilige en relevante plek.

Dagbestedingsplekken
Voor verwijzers

Meerwaarde bieden.

Dagbestedingsplekken
MVO plek?

MVO beleid in uitvoer.