Dagbesteding en begeleid werken in de Regio Groningen en Drenthe

Brasserie BESTEK!

Duurzaam en multifunctioneel. Dat is DE STEK in Groningen.

Binnen dit hypermoderne bedrijfsverzamelgebouw runnen wij Brasserie Bestek. De brasserie doet dienst als kantine voor alle bedrijven in DE STEK. Hier kun je onder begeleiding van een echte kok en ondersteund door professionele begeleiders aan de slag in de keuken en het restaurant. Dagelijks verzorgen we lunch, vergaderarrangementen en soms een diner. Er is altijd wel iets te doen in Brasserie Bestek. Hierdoor zien wij de Brasserie als een fantastische plek voor arbeidsmatige dagbesteding. Er zijn veel werkzaamheden die op maat aangeboden kunnen worden.

 • Bereiden van eten

 • Kassa-werk

 • Bediening

 • Spoelkeuken

Meedoen maakt gelukkig

Multimedia

ErvaarWerk en multimedia in DE STEK.

Multimedia is een term die verwijst naar het gebruik van verschillende soorten media, zoals tekst, afbeeldingen, audio, video en animatie in de communicatie.
Voor NordicStone, Re-playplaats, BrasserieBestek en ErvaarWerk maken we gebruik van verschillende soorten Media. Deze media-elementen gebruiken we om verschillende boodschappen over te brengen. Ook jij kunt hiermee aan de slag. Zo kun je helpen om mooie productafbeeldingen te maken of bewerken voor de webshop. Menu’s van de Brasserie te voorzien van foto’s van de gerechten of zelfs korte video’s waarin de chef-kok de gerechten bereidt. Social media: door actief te zijn op sociale media platforms zoals Instagram en Facebook, kunnen wij mensen bij ons betrekken en hen op de hoogte houden.

 • Photo Colorize Adobe

 • Social media

 • Graphic Design

32

Deelnemers

9

Begeleiders
Dagbesteding en begeleid werken in de Regio Groningen en Drenthe

NordicStone.nl

Dropshippen met ErvaarWerk: NordicStone

Met elkaar runnen wij de webshop NordicStone. Onze shop biedt een breed palet aan producten; van trendy outdoorkleding tot werkschoenen. Wat deze webshop zo uniek maakt, is dat we de shop hebben gericht als dagbestedingsproject. Echt werk in een relevante omgeving. Jij kunt samen met onze communicatiespecialist aan de slag in deze webshop. Door aan de slag te gaan met onder meer marketing en klantenservice, kun jij je vaardigheden ontwikkelen op het gebied van communicatie, organisatie en technologie. Kom jij ons team versterken?

Oja, benieuwd wat dropshipping is? We leggen het je graag uit!

 • Marketing

 • Klantcontact

 • Google Analytics

 • E-commerce

Speel opnieuw!

Re-playplaats

ErvaarWerk en Re-playplaats in de Stek.

Re-PlayPlaats, een initiatief van ErvaarWerk, biedt deelnemers een dynamische omgeving waarin ze betekenisvol werk kunnen verrichten door tweedehands speelgoed nieuw leven in te blazen. Binnen ons dagbestedingsproject worden verschillende werkzaamheden uitgevoerd, variërend van het sorteren en schoonmaken van speelgoed tot het verpakken en verzenden van bestellingen in onze webshop. Onze deelnemers krijgen de kans om diverse vaardigheden te ontwikkelen, zoals teamwork, organisatie en klantenservice, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere en inclusievere samenleving. Kom langs en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan dit inspirerende project!”

 • Recycling

 • Uitzoeken en sorteren

 • Online verkoop

32

Deelnemers

9

Begeleiders

Quotes die ons dagelijks motiveren

Trotse verhalen van onze deelnemers

”Hier ben ik onder de mensen en de sfeer is hartstikke gezellig.”

Stijn

”Het is hier super gezellig.”

Fransien

“Ik kan hier veel werk doen op mijn eigen (hoge) niveau (HBO+ en universitair geschoold als dokter, rechter en ik ben ook wijnproever op hoog niveau, namelijk de Mont Blanc.)

Jimmy

“Met ErvaarWerk helpen we andere bedrijven in DE STEK. Dat vind ik leuk.''

Paul

''Ik leer elke dag nieuwe dingen, dat vind ik leuk. De begeleiders helpen mij hierbij.''

Rick

''Bij ErvaarWerk mag ik werk doen wat ik leuk vind. Dat zorgt ervoor dat ik met plezier naar mijn werk ga.''

Christiaan

''Bij ErvaarWerk ben ik helemaal mezelf en voel ik dat ik serieus mee doe bij een echt bedrijf.''

Leone