Dagbesteding in Noord Nederland

Dagbesteding in Noord Nederland

Wij maken dagbesteding in een maatschappelijke relevante omgeving in de regio's Groningen en Drenthe mogelijk

Dagbesteding in Noord Nederland2024-03-29T17:02:42+01:00
Dagbesteding in de Regio Groningen en Drenthe

Iedereen wil meedoen

ErvaarWerk is een zorgorganisatie. Wij bieden arbeidsmatige dagbesteding voor mensen vanuit de WLZ, JW en WMO. Het is onze missie om mensen te laten ervaren wat het is om te werken in een relevante omgeving. Met onze collega’s organiseren wij de professionele ondersteuning die daarbij nodig is. Ben jij benieuwd naar deze werkzaamheden en waar je aan de slag kunt? Neem contact met ons op!

 • Waarom? Door onder begeleiding aan de slag te gaan in een ‘gewone’ werkomgeving sta je dichterbij de samenleving en doe je mee!

 • Wat? Begeleid werken in een maatschappelijk relevante omgeving. Wij begeleiden jou bij je werk op een van onze projecten. Daarbij zijn wij gericht op zingeving en dat jij jezelf verder kunt ontwikkelen in een inspirerende en relevante omgeving.

 • Hoe? Door aan te sluiten bij bestaande bedrijven creëren wij relevant en mooi werk. Onze werkplekken zijn gekoppeld aan bedrijven of processen van bedrijven waarmee we samenwerken. Dit maakt werken bij ErvaarWerk relevant voor jou. Omdat jij mee doet in het reguliere arbeidsproces en hierdoor midden in de samenleving staat.

Onze missie

Dagbesteding in Groningen en Drenthe

Ervaar meedoen.

Meedoen aan zinvol werk in een maatschappelijk relevante omgeving. Hier zetten wij ons voor in.

Iedereen die wil participeren in de samenleving moet die kans krijgen. Ook als het gaat om deelname aan de arbeidsmarkt. ErvaarWerk zet zich in voor mensen die door inzet van passende ondersteuning en begeleiding mee kunnen doen aan vormen van arbeid.

Dit doen wij door ons dagbestedingsaanbod te positioneren in een maatschappelijk relevante omgeving en in nauwe samenwerking met bedrijfsleven. Door onder begeleiding aan de slag te gaan in zo’n omgeving sta je dichterbij de samenleving en doe je mee! Ultiem betekent dit dat wij mensen willen laten ervaren wat het is om erbij te horen.

Met oog voor de individuele omstandigheden en de aard van de ondersteuning die nodig is, kan ons aanbod bijdragen aan de route naar andere vormen van arbeid.

Door dagbesteding vanuit de WMO, WLZ en JW te integreren in maatschappelijk relevante omgevingen, leveren wij een bijdrage aan een inclusieve samenleving.

32

Deelnemers

10

Begeleiders

Ontmoet ons bevlogen team

Wij organiseren de professionele ondersteuning die jij nodig hebt

Wij bieden dagbesteding voor mensen vanuit de WLZ, JW en WMO.

Ik heb een klacht

Gerben

Eigenaar ErvaarWerk

Krista

Werkbegeleider en Zorgregie

Gabriella

Werkbegeleider

Allart

Ondersteuner Cliëntbegeleiding

Vera

Verzorgende IG

Irene

Werkbegeleider

Martin

Chef  Brasserie Bestek

Jij doet mee. Jij telt mee! Je kan je vandaag nog aanmelden

Jij kunt bij ons je vaardigheden verder ontwikkelen. Vertel ons over jouw behoeften!

Wat kan ik verwachten van educatieve dagbesteding bij ErvaarWerk?2023-05-31T08:38:05+02:00

Educatieve dagbesteding bij ErvaarWerk geeft je de mogelijkheid om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen. Je kunt deelnemen aan educatieve activiteiten, zoals trainingen en workshops, die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling en het vergroten van zelfredzaamheid.

Wat zijn de dagbestedingsmogelijkheden in Brasserie Bestek?2023-05-31T08:37:24+02:00

In de Brasserie biedt ErvaarWerk dagbesteding in een echte horecaomgeving. Je kunt betrokken zijn bij diverse taken, zoals bediening, keukenwerkzaamheden, klantenservice en andere aspecten van de horecasector.

Wat kan ik verwachten van de dagbesteding in de webshop NordicStone?2023-05-31T08:36:38+02:00

Bij de webshop NordicStone kun je deelnemen aan dagbesteding waarbij je betrokken bent bij het beheer en de verkoop van producten. Dit omvat bijvoorbeeld het verwerken van bestellingen, het beheren van voorraad, klantenservice en andere taken die verband houden met e-commerce.

Biedt ErvaarWerk ook verzorging en ADL-ondersteuning?2023-05-31T08:36:16+02:00

Ja, naast arbeidsmatige en educatieve dagbesteding biedt ErvaarWerk ook verzorging en ondersteuning bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Dit omvat persoonlijke verzorging, ondersteuning bij eten en drinken, medicatiebeheer en mobiliteitsassistentie.

Kan ik vrijblijvend kennismaken met ErvaarWerk en de dagbestedingslocaties?2023-05-31T08:35:52+02:00

Ja, ErvaarWerk biedt vaak de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken. Dit kan bijvoorbeeld door het plannen van een rondleiding of het meedraaien tijdens een proefdag. Neem contact op met ErvaarWerk voor de mogelijkheden.

Zijn er kosten verbonden aan deelname aan de dagbesteding bij ErvaarWerk?2023-05-31T08:35:33+02:00

Ja, de kosten voor deelname aan de dagbesteding bij ErvaarWerk kunnen worden bekostigd via Zorg in Natura (ZIN) en Persoonsgebonden Budget (PGB), mits er sprake is van een geldige beschikking. Zorg in Natura houdt in dat de kosten rechtstreeks worden vergoed door de zorgverzekeraar of gemeente, afhankelijk van de indicatie. Met een Persoonsgebonden Budget kun je zelf de regie voeren over de besteding van het budget. ErvaarWerk kan je hierbij ondersteunen en informeren over de mogelijkheden en vereisten met betrekking tot de bekostiging van de dagbesteding. Neem contact met ons op voor meer informatie en om jouw specifieke situatie te bespreken.

Is er een wachtlijst voor de dagbesteding bij ErvaarWerk?2023-05-31T08:34:22+02:00

De aanwezigheid van een wachtlijst kan variëren, afhankelijk van de beschikbaarheid en de vraag naar dagbestedingsplaatsen. Het is raadzaam om contact op te nemen met ErvaarWerk om informatie te verkrijgen over de actuele wachttijden en mogelijkheden.

Hoe kan ik mijzelf of iemand anders aanmelden voor dagbesteding bij ErvaarWerk in Groningen?2023-05-31T08:34:04+02:00

Om jezelf of iemand anders aan te melden voor dagbesteding bij ErvaarWerk in Groningen, kun je rechtstreeks contact met ons opnemen. Onze intakefunctionaris wil je graag begeleiden bij het aanmeldingsproces, en eventuele vragen beantwoorden.

Kan ik zelf kiezen welke vorm van dagbesteding ik wil doen bij ErvaarWerk?2023-05-31T08:33:40+02:00

Ja, bij ErvaarWerk kun je vaak kiezen uit verschillende vormen van dagbesteding, zoals arbeidsmatige activiteiten in de horeca of de webshop, educatieve programma’s. ErvaarWerk helpt je graag bij het vinden van de juiste dagbesteding die aansluit bij jouw interesses en behoeften.

Voor wie is de dagbesteding bij ErvaarWerk in Groningen bedoeld?2023-05-31T08:33:08+02:00

De dagbesteding bij ErvaarWerk in Groningen is bedoeld voor mensen met een beperking, ouderen, mensen met psychische problemen of andere individuen die behoefte hebben aan ondersteuning en activiteiten om hun dag zinvol door te brengen.

Wordt er vervoer geregeld naar de dagbestedingslocaties van ErvaarWerk?2023-05-31T08:32:38+02:00

Bij indicatie voor vervoer kan ErvaarWerk vervoer regelen naar de dagbestedingslocaties, zodat je gemakkelijk en veilig kunt reizen. Neem contact op met ErvaarWerk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden en de voorwaarden hiervoor.

Wat houdt arbeidsmatige dagbesteding in bij ErvaarWerk?2023-05-31T08:32:03+02:00

Arbeidsmatige dagbesteding bij ErvaarWerk biedt een zinvolle invulling van de dag waarbij de nadruk ligt op het verrichten van werkgerelateerde activiteiten. In de horeca Brasserie Bestek en in onze webshop NordicStone krijg je de kans om werkervaring op te doen en je vaardigheden te ontwikkelen. Klik hier voor ons actuele aanbod.

Stap 1 Rondleiding en kennismaking2023-05-30T11:34:19+02:00

Maak gerust een afspraak voor kennismaking en een rondleiding. Wij zien er naaruit om jou te leren kennen en we laten je graag in de praktijk zien en ervaren wat we doen .

Stap 2 Intake en doelen stellen2023-05-30T11:34:19+02:00

Als jij denkt dat ErvaarWerk een mooi aanbod voor jou heeft maken we een afspraak voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek horen we graag wat jouw doelen zijn, op welk project jij aan de slag wil en hoe wij jou daarbij kunnen begeleiden. Ook hebben we het over je beschikking en de financiering. Samen maken we een mooi programma voor jouw dagbesteding.

Stap 3 Aan de slag met jouw doelen2023-05-30T11:34:20+02:00

Yes! Nu beginnen we echt. Alles is geregeld en jij kunt aan de slag op één van onze projecten. Samen met jouw collega’s ga je lekker aan de slag en is een toffe tijd bij ErvaarWerk begonnen. In deze beginfase leren we elkaar pas echt goed kennen en ga jij met je persoonlijk begeleider binnen zes weken een begeleidingsplan opstellen.

Stap 4 Evaluatie op doelen2023-05-30T11:34:20+02:00

Ten minste 2 keer per jaar zit jij met je persoonlijk begeleider en evenuteel andere betrokkenen om tafel, om te bespreken hoe het met je gaat. In die gesprekken gaat het over je doelen. zijn die nog actueel of heb je nieuwe/ andere doelen. Ook staan we stil bij jouw ervaringen en een stukje tevredenheid.

Dagbesteding in Groningen en Drenthe

Dit vinden wij belangrijk voor jou.

Dagbesteding moet bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

 • Het is jouw traject, jij bepaalt jouw doelen en wij gaan graag in gesprek over hoe we je daarbij kunnen ondersteunen en begeleiden.

 • We leggen afspraken graag vast in jouw persoonlijk dossier. Hier kun jij en je betrokkenen altijd bij.

 • De omgeving waarin jij werkt moet veilig en vertrouwd zijn. Hier zet ons team zich dagelijks voor in.

Quotes die ons dagelijks motiveren

Trotse verhalen van onze deelnemers

“bij ervaarwerk ben ik helemaal mezelf en voel ik dat ik serieus mee doe bij een echt bedrijf.”

Léone

”Bij ErvaarWerk mag ik werk doen wat ik leuk vind. Dat zorgt ervoor dat ik hier met plezier naar toe ga. ”

Christiaan

“Het is hier super gezellig.”

Fransien

”Hier ben ik onder de mensen en de sfeer is hartstikke gezellig.”

Stijn

“Ik kan hier veel werk doen op mijn eigen (hoge) niveau (HBO+ en universitair geschoold als dokter, rechter en ik ben ook wijnproever op hoog niveau, namelijk de Mont Blanc”.)

Jimmy

"Met ErvaarWerk helpen we andere bedrijven in de STEK met werkzaamheden. Dat vind ik leuk.''

Paul

"Ik leer elke dag nieuwe dingen, dat vind ik leuk. De begeleiders helpen mij hierbij.''

Rick

Meedoen in de Regio Groningen en Drenthe

Wat gaan wij morgen samen doen?

Dagbestedingsplekken Ondersteuner Cliëntbegeleiding
Voor deelnemers

Je kan meteen beginnen.

box-1
Voor ouders

Een veilige en relevante plek.

Dagbestedingsplekken
Voor verwijzers

Meerwaarde bieden.

Dagbestedingsplekken
MVO plek?

MVO beleid in uitvoer.

Dagbesteding in de regio Drenthe. Meedoen mogelijk maken

Dagbesteding in een maatschappelijk relevante omgeving

0
Jaren Ervaring
0
Deelnemers
0
Projecten
0
Begeleiders

Woon jij in de omgeving van de Stad Groningen? Dan kunnen wij iets voor jou betekenen!

Wij werken vanuit DE STEK in het mooie Groningen. Of je nu aan de slag wil in de horeca, jezelf wil (door)ontwikkelen op multimediagebied of toch liever meebouwt aan een toffe webshop: het is lekker centraal gelegen. Dit geeft jou de mogelijkheid om op eigen gelegenheid gebruik te maken van ons aanbod.

Wij gaan altijd uit van mogelijkheden. We dagen uit en zetten in op zelfredzaamheid. Dit vinden wij belangrijk. Is het voor jou niet mogelijk om zelfstandig naar de dagbesteding te komen? We denken graag mee in oplossingen. Misschien dat we iets voor je kunnen organiseren met ons eigen vervoer.

Dagbesteding in Groningen en Drenthe in een relevante omgeving.

Iedereen uit Noord Nederland is bij ons welkom

Meedoen

In Noord Nederland

Wat is voor jou belangrijk als het gaat om werk?

Het hebben van een leuke baan. Wie wil dat nou niet? Jij waarschijnlijk ook.

Het vinden van een baan die bij je past is voor veel mensen een belangrijk doel in het leven. Wellicht is het zelfs de reden waarom je nu op deze website kijkt.

Maar waarom vinden we werken nu eigenlijk zo belangrijk?
Nou, het hebben van werk geeft je nu eenmaal een goed gevoel. Het geeft je eigenwaarde, sociale contacten en het gevoel van iets bij te dragen aan de samenleving.

Maar wat nu als het voor jou lastig of (nog) niet haalbaar is om een baan te krijgen? Als jij afhankelijk bent van anderen? Je wens om mee te willen doen verandert niet.

In dat geval kunnen wij iets voor jou betekenen. Wij hebben namelijk werk voor jou. Een werkplek waarin jij het naar je zin hebt. Waar je aan de slag gaat met collega’s in een fijne omgeving. Wij kijken met jou mee, naar wat jouw uitdagingen zijn. Wij zorgen voor de ondersteuning en begeleiding die jij nodig hebt om wel mee te kunnen doen.

Bij ErvaarWerk kun jij je ontwikkelen. Hier kun je ervaringen opdoen en ga je aan de slag met het aanleren van specifieke vaardigheden. Hier bouw je relaties op en voel jij je nuttig.

Wellicht is arbeidsmatige dagbesteding bij ErvaarWerk voor jou zelfs een springplank naar een andere baan. Kom gerust eens bij ons kijken of ErvaarWerk iets voor jou is. We zijn nieuwsgierig naar jou en horen graag wat jij belangrijk vindt.

 • Groningen

 • Emmen

 • Stadskanaal

 • Assen

 • Midden Groningen

 • Hoogeveen

 • Haren

 • Delfzijl

 • Veendam

 • Winschoten

Go to Top