Dagbesteding in Groningen en Drenthe in een relevante omgeving.

Keuzevrijheid van de client voor een zorgaanbieder die het beste past bij zijn of haar behoeften.

ErvaarWerk biedt activiteiten en ondersteuning aan mensen die (tijdelijk) niet kunnen werken of studeren vanwege een beperking, psychische problemen of andere redenen. De activiteiten die worden aangeboden, zijn gericht op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling, het behouden of verbeteren van vaardigheden en het vergroten van zelfvertrouwen en zelfstandigheid. Wil jij iemand verwijzen naar ErvaarWerk?

Meedoen

maakt gelukkig

Jij kunt iemand verwijzen naar ErvaarWerk als je denkt dat jou client baat heeft bij een inclusieve vorm van dagbesteding en ondersteuning. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als jou client zich verveelt, eenzaam is, geen sociale contacten heeft of moeite heeft om structuur aan te brengen in de dag. Door deel te nemen aan activiteiten bij ErvaarWerk kan de persoon nieuwe vaardigheden en interesses ontdekken, sociale contacten opdoen en het gevoel hebben dat hij of zij een bijdrage levert aan de samenleving.

Het is belangrijk op te merken dat de redenen voor het verwijzen naar ErvaarWerk sterk afhankelijk zijn van de individuele situatie en behoeften van de persoon die hulp zoekt. Het is daarom altijd het beste om specifiek te zijn over waarom de verwijzing wordt gemaakt en wat de persoon kan verwachten van ErvaarWerk.

Het is van groot belang dat de persoon die jij wil verwijzen naar ErvaarWerk, de kans krijgt om te zien wat ErvaarWerk te bieden heeft en zich op zijn gemak voelt bij de locatie en de medewerkers.

Een rondleiding kan helpen om een goed beeld te krijgen van de faciliteiten en activiteiten die worden aangeboden bij ErvaarWerk. De persoon die wordt doorverwezen kan persoonlijk kennismaken met de medewerkers en deelnemers, vragen stellen en een gevoel krijgen van de sfeer en de omgeving. Dit kan bijdragen aan het nemen van een weloverwogen beslissing over deelname aan ErvaarWerk.

Bovendien kan een rondleiding jou ook helpen om een beter beeld te krijgen van wat ErvaarWerk te bieden heeft. Zo kun jij persoonlijk kennismaken met de medewerkers en onze werkwijze, vragen stellen en eventuele zorgen of vragen bespreken. Dit kan bijdragen aan een goede samenwerking tussen jou en ErvaarWerk.

Iemand verwijzen naar ErvaarWerk? Wij raden je aan om contact met ons op te nemen voor kennismaking en een rondleiding, zodat de persoon die wordt doorverwezen een goed beeld krijgt van de mogelijkheden en ErvaarWerk op een passende manier kan bijdragen aan de dagbesteding en ondersteuning van deze persoon.

 • Doelen dragen bij aan de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden en interesses, wat kan bijdragen aan de persoonlijke groei en ontwikkeling van de deelnemers.

 • Kwaliteit: Wij bieden de garantie dat de wij als zorgaanbieder aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen. Zorgaanbieders die zorg in natura leveren moeten namelijk voldoen aan wettelijke kwaliteitseisen en vallen onder toezicht van gemeenten en de inspectie gezondheidszorg.

 • Financiering: Onze dagbesteding is voor bepaalde gemeenten, middels zorg in natura toegankelijk. WMO/ZIN in de gemeente Groningen, verloopt via onderaanneming. Zorgfinanciering via PGB is ook een mogelijkheid. Voor de JW werken we met niet gecontracteerde zorgovereenkomsten.

 • Samenwerking: Met toestemming van de client, kan op een eenvoudige, veilige en verantwoorde manier overdrachtsinformatie worden gedeeld door middel van externe toegang tot het ECD. Hiermee borgen we een geode overdracht en een efficiente manier van werken.

Kom werken bij NordicStone

Leren onder begeleiding wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Je leert alles van programmeren, marketing, verkoop en het blij houden van jouw klanten.

Wij hebben ook een relevante plek voor jou. Kom je ervaring opdoen?

We helpen je om dat te doen waar jij goed in wilt worden

Ervaarwerk.nl

Re-Play

Platform 2e hands speelgoed

Je kan meteen beginnen vanaf 1 dag in de week.

Wat je kunt doen

Leer programmeren
ICT bouwen
Onderhoud computers
Ondersteun Webmasters

Hier hebben we je hard nodig

HORECA

Bestek

Meedoen in Horeca

Je kan meteen beginnen vanaf 1 dag in de week.

Wat je kunt doen

Koken
Serveren
Kassa draaien
Schoonmaakwerkzaamheden

NordicStone.nl

NordicStone

Run onze webshop

Je kan meteen beginnen vanaf 1 dag in de week.

Wat je kunt doen

Google Analytics
Klant contact
Marketing
Social media

Jouw bedrijf?

MVO

Ook verantwoord ondernemen?

Wil jij verschil maken?

Verantwoord samenleven

Bouwen aan inclusiviteit
Mensen helpen groeien
MVO bijdrage

Werk bij en samen met 10+ bedrijven uit de regio

Meedoen in de Regio Groningen en Drenthe

Begeleid werken in een maatschappelijk relevante omgeving

Begeleiding door Verzorgende IG en Werkbegeleiders

Wij begeleiden jou bij je werk op een van onze projecten. Daarbij zijn wij gericht op zingeving en dat jij jezelf verder kunt ontwikkelen in een inspirerende en relevante omgeving.

Iedereen die wil werken, moet die kans krijgen.

Meedoen
100%
Meetellen
100%
Nuttig zijn
100%

Woon jij in de omgeving van de Stad Groningen? Dan kunnen wij iets voor jou betekenen!

Wij werken vanuit DE STEK in het mooie Groningen. Of je nu aan de slag wil in de horeca, jezelf wil (door)ontwikkelen op multimediagebied of toch liever meebouwt aan een toffe webshop: het is lekker centraal gelegen. Dit geeft jou de mogelijkheid om op eigen gelegenheid gebruik te maken van ons aanbod.

Wij gaan altijd uit van mogelijkheden. We dagen uit en zetten in op zelfredzaamheid. Dit vinden wij belangrijk. Is het voor jou niet mogelijk om zelfstandig naar de dagbesteding te komen? We denken graag mee in oplossingen. Misschien dat we iets voor je kunnen organiseren met ons eigen vervoer.

Dagbesteding in Groningen en Drenthe in een relevante omgeving.

Iedereen uit Noord Nederland is bij ons welkom

Meedoen

In Noord Nederland

Wat is voor jou belangrijk als het gaat om werk?

Het hebben van een leuke baan. Wie wil dat nou niet? Jij waarschijnlijk ook.

Het vinden van een baan die bij je past is voor veel mensen een belangrijk doel in het leven. Wellicht is het zelfs de reden waarom je nu op deze website kijkt.

Maar waarom vinden we werken nu eigenlijk zo belangrijk?
Nou, het hebben van werk geeft je nu eenmaal een goed gevoel. Het geeft je eigenwaarde, sociale contacten en het gevoel van iets bij te dragen aan de samenleving.

Maar wat nu als het voor jou lastig of (nog) niet haalbaar is om een baan te krijgen? Als jij afhankelijk bent van anderen? Je wens om mee te willen doen verandert niet.

In dat geval kunnen wij iets voor jou betekenen. Wij hebben namelijk werk voor jou. Een werkplek waarin jij het naar je zin hebt. Waar je aan de slag gaat met collega’s in een fijne omgeving. Wij kijken met jou mee, naar wat jouw uitdagingen zijn. Wij zorgen voor de ondersteuning en begeleiding die jij nodig hebt om wel mee te kunnen doen.

Bij ErvaarWerk kun jij je ontwikkelen. Hier kun je ervaringen opdoen en ga je aan de slag met het aanleren van specifieke vaardigheden. Hier bouw je relaties op en voel jij je nuttig.

Wellicht is arbeidsmatige dagbesteding bij ErvaarWerk voor jou zelfs een springplank naar een andere baan. Kom gerust eens bij ons kijken of ErvaarWerk iets voor jou is. We zijn nieuwsgierig naar jou en horen graag wat jij belangrijk vindt.

 • Groningen

 • Emmen

 • Stadskanaal

 • Assen

 • Midden Groningen

 • Hoogeveen

 • Haren

 • Delfzijl

 • Veendam

 • Winschoten

Dagbesteding in de regio Drenthe. Meedoen mogelijk maken

Dagbesteding in een maatschappelijk relevante omgeving

0
Jaren Ervaring
0
Deelnemers
0
Projecten
0
Begeleiders

Meedoen in de Regio Groningen en Drenthe

Wat gaan wij morgen samen doen?

Dagbestedingsplekken Ondersteuner Cliëntbegeleiding
Voor deelnemers

Je kan meteen beginnen.

box-1
Voor ouders

Een veilige en relevante plek.

Dagbestedingsplekken
Voor verwijzers

Meerwaarde bieden.

Dagbestedingsplekken
MVO plek?

MVO beleid in uitvoer.