Ontdek Re-PlayPlaats.nl

Ontdek Re-PlayPlaats.nl: Duurzaam Speelplezier voor Iedereen in Groningen

Beste vrienden van ErvaarWerk,

We zijn verheugd om ons nieuwste initiatief met jullie te delen: Re-PlayPlaats.nl! Een gloednieuw platform waar we ons richten op het verkopen van tweedehands speelgoed, Lego, Playmobil en Duplo. Momenteel zijn we druk bezig met het bouwen van onze website en zijn we enthousiast bezig met het verzamelen, schoonmaken, sorteren en fotograferen van het eerste speelgoed dat aan ons is ingebracht.

Waarom zijn we hiermee begonnen? Simpelweg omdat we geloven in duurzaamheid en het belang van hergebruik. Door tweedehands speelgoed een tweede leven te geven, dragen we bij aan een schonere planeet en maken we speelplezier betaalbaar en toegankelijk voor iedereen, specifiek in Groningen.

Maar er is meer. Dit initiatief biedt ons ook de mogelijkheid om arbeidsmatige en educatieve dagbesteding verder vorm te geven binnen Groningen. Door betrokken te zijn bij het proces van het opknappen en verkopen van speelgoed, kunnen we zinvol werk creëren voor onze deelnemers in Groningen en tegelijkertijd waardevolle vaardigheden en ervaringen opdoen.

We kunnen niet wachten om onze website met jullie te delen en ons eerste assortiment aan te bieden. Binnenkort gaan we live en nodigen we jullie uit om een kijkje te nemen en samen met ons te genieten van duurzaam speelplezier!

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en volg ons op social media voor updates. Samen bouwen we aan een groenere en speelrijke toekomst!

Met vriendelijke groet,

Het Team van Re-PlayPlaats.nl ErvaarWerk