Handgemaakte Geschenken en Lekkernijen onder het Label Home Made

Nieuw bij Brasserie Bestek: Handgemaakte Geschenken en Lekkernijen onder het Label Home Made!

Beste vrienden van ErvaarWerk,

We zijn ontzettend enthousiast om een spannende nieuwe ontwikkeling met jullie te delen, geïnspireerd door ons recente bezoek aan de kas van Kaat in Zwolle. Na het verkennen van de prachtige mogelijkheden van ambachtelijke productie, hebben we besloten om onze brasserie uit te breiden met een leuk concept: handgemaakte geschenken en lekkernijen onder het label Home Made.

Naast ons geliefde lunchbuffet en onze banqueting activiteiten in de Stek zullen we nu ook een assortiment aanbieden van zelfgemaakte cadeaus en heerlijke lekkernijen. Denk aan potten met zelf te maken koekjesmix, verse koekjes, home-made croutons, heerlijke verse sauzen voor bij de BBQ, en zelfs verse siroop voor de perfecte chai latte.

Dit initiatief komt voort uit onze wens om niet alleen geweldige culinaire ervaringen te bieden, maar ook om onze gasten een unieke mogelijkheid te geven om iets speciaals mee naar huis te nemen. Of het nu gaat om een last-minute verjaardagscadeau of een attent kleinigheidje, onze handgemaakte geschenken zijn perfect voor alle medewerkers en bezoekers van de stek die op zoek zijn naar iets bijzonders.

Met de introductie van Home Made vergroten we niet alleen ons aanbod aan lekkernijen, maar ook het palet aan leuke dagbestedingsactiviteiten voor onze deelnemers in Groningen. Het uiteindelijke doel van dit initiatief is om een inclusieve omgeving te creëren waar iedereen zich welkom voelt en waar we samen werken aan het vergroten van mogelijkheden voor dagbesteding in Groningen.

We kijken ernaar uit om jullie binnenkort te verwelkomen bij Brasserie Bestek en jullie kennis te laten maken met onze nieuwe Home Made collectie. Vergeet niet om ons te volgen op social media voor de laatste updates en nieuwtjes!

Met vriendelijke groet,

Het Team van Brasserie Bestek ErvaarWerk