Het doel van ErvaarWerk is om de arbeidsparticipatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te verhogen. Begeleidt werken in een ‘gewone’ werkomgeving, bij een echt bedrijf met collega’s en werkzaamheden die ertoe doen. Het heeft een enorme impact op het leven van een persoon. Daarom verbinden wij opdrachtgevers die graag een maatschappelijke bijdrage leveren aan geschikte kandidaten.

Wouter

Toen ik op 7 oktober 2013 bij Ervaarwerk kwam, was mijn situatie als volgt: Ik zat in een depressie, net gestopt met mijn opleiding van 4 jaar, was redelijk eenzaam en ik was sociaal onhandig.
Nu, in maart 2016, kan ik zeggen dat er veel veranderd is. Door de uitstekende begeleiding en de vele gesprekken die ik heb gehad is er veel in mijn leven veranderd. Ik heb mijn rijbewijs gehaald, ben sociaal veel sterker en meer open geworden. Ook woon ik nu sinds een jaar op mezelf.
Het mooie van Ervaarwerk vind ik dat ieder zijn eigen plek heeft. Er is ruimte voor ieder persoon, ongeacht wat je hebt. Er is altijd een goede sfeer, zodat je je goed voelt op het werk en er wordt echt een kans aangeboden om jezelf te kunnen ontplooien. Gaat het even niet? Geen probleem, dan doen we een stapje terug. Gaat het goed? Mooi, dan kunnen we kijken naar de toekomst en hoe je verder kan groeien.

Groeien op je eigen tempo. Levensverbetering door kleine en grote opeenvolgende successen.

Luuk

Iedereen heeft een bepaalde verwachting van wat je zoon of dochter later kan gaan doen. Soms moet je dat door wat voor omstandigheden dan ook, bijstellen. Dit hadden wij ook met onze zoon Luuk.
Luuk heeft met veel plezier op de Mytylschool in Haren gezeten. In het laatste jaar kun je je gaan oriënteren door stage te gaan lopen. Zodoende kwam Luuk terecht bij een project van ErvaarWerk in Zuidbroek. Lekker dicht bij huis.
Wij zagen Luuk een heel andere jongen worden. Hij heeft hele verhalen als hij thuis komt en is heel trots op het werk wat hij doet bij ‘zijn’ bedrijf.

Luuk werkt nu “zelfstandig” in een mooie werkomgeving. Hij handelt de bestellingen in de webshop, van het begin tot en met de verzending af. Vervolgens heeft hij ondertussen ook zijn theorie heftruckcertificaat gehaald. Daar zijn we helemaal super trots op: zijn eerste echte examen en ook nog geslaagd. Geweldig.

Bij Ervaarwerk laten ze je in je waarde, respecteren en stimuleren ze elkaar. Zowel Luuk en wij als ouders zijn hier zeer positief over.

Bas

Begin 2015 ben ik begonnen met een 1 dag per week stage lopen. Al snel hebben we daar een dag aan toegevoegd omdat ik het erg naar min zin had.
Ik werk als administratief medewerker in een project van ErvaarWerk bij Plasticflessen.nl. Ik kan heel nauwkeurig werken en dat is ook nodig, want als ik een foutje maak komen de pakketten niet op het juiste adres aan. Na mijn stageperiode ben ik klaar met school. Dan ga ik drie dagen per week aan het werk via ErvaarWerk. En ik ga ook nog doorstuderen. ErvaarWerk is top want via hen kan ik werken in een gewoon bedrijf.

Ook ErvaarWerkbedrijf worden?

Laat je gegevens achter of bel 06 525 234 24