Het doel van ErvaarWerk is om de arbeidsparticipatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te verhogen. Begeleidt werken in een ‘gewone’ werkomgeving, bij een echt bedrijf met collega’s en werkzaamheden die ertoe doen. Het heeft een enorme impact op het leven van een persoon. Daarom verbinden wij opdrachtgevers die graag een maatschappelijke bijdrage leveren aan geschikte kandidaten.

In 2012 ben ik met het ErvaarWerk in zee gegaan. Ik was op zoek naar een manier om met mijn onderneming iets bijzonders voor mijn omgeving te kunnen betekenen. ErvaarWerk bood mij die kans. Vorm geven aan mijn MVO beleid en dit zo te doen dat het van toegevoegde waarde is voor mijn onderneming.
ErvaarWerk heeft binnen mijn organisatie verschillende plekken weten te creëren, waarbij mensen met een arbeidsbeperking toch de mogelijkheid hebben om binnen mijn bedrijf een waardevolle bijdrage te leveren.
Ik geef middels ErvaarWerk vorm aan ons MVO beleid, zij geven mij de kans om mijn focus te hebben bij het ondernemen.

Merinosokken.nl

Toen we in 2013 starten met onze webshop met merinosokken wisten we niet dat het zo goed ontvangen zou kunnen worden. Gelukkig hebben wij op tijd ErvaarWerk ingeschakeld voor het afhandelen van de distributie van onze online bestellingen. Naast het picken van de orders en afhandelen van retouren, biedt ErvaarWerk ons talloze mogelijkheden om te blijven groeien. Juist omdat er zoveel aandacht is voor het individu, wordt er ook veel aandacht besteed aan al onze bestellingen en klanten. Naast het ontzorgen van bepaalde activiteiten is onze service er dus ook op vooruit gegaan. De samenwerking met ErvaarWerk is erg prettig en in ons geval casual. Maar als er zakelijke beslissingen moeten worden genomen dan hebben ze altijd nuttige kennis van de werkvloer paraat.

Ook ErvaarWerkbedrijf worden?

Laat je gegevens achter of bel 06 525 234 24