Het doel van ErvaarWerk is om de arbeidsparticipatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te verhogen. Begeleid werken in een ‘gewone’ werkomgeving, bij een echt bedrijf met collega’s en werkzaamheden die ertoe doen. Het heeft een enorme impact op het leven van een persoon. Daarom verbinden wij opdrachtgevers die graag een maatschappelijke bijdrage leveren aan geschikte kandidaten.

Hoe het werkt

Wij inventariseren de mogelijkheden voor werkervaringsplekken. Vervolgens implementeren we deze, waarbij we de organisatie geheel ontzorgen door het werk zo in te richten dat mensen met een arbeidsbeperking de werkzaamheden kunnen uitvoeren en de begeleiding krijgen die nodig is.

Lees meer

De voordelen

Meedoen met ErvaarWerk betekent een win/win-situatie. De persoon met een arbeidsbeperking verkleind zijn/haar afstand tot de arbeidsmarkt. Jullie organisatie wint door het leveren van een sociale meerwaarde, door het hebben een mvo-beleid met een gezicht én door het te behalen rendement.

Lees meer

Staat jouw bedrijf net zo te springen als onze kandidaten?

Laat je gegevens achter of bel 06 525 234 24

“ErvaarWerk heeft binnen mijn organisatie verschillende plekken weten te creëren, waarbij mensen met een arbeidsbeperking toch de mogelijkheid hebben om binnen mijn bedrijf een waardevolle bijdrage te leveren.”
– Frank de Hoogh – Eigenaar, Plasticflessen.nl-

Meer werkgevers aan het woord