Zoals aangekondigd heeft er gisteren een overleg plaatsgevonden met het management van plasticflessen.nl over de herstart. Daaruit is voortgekomen dat we per maandag 29-6-2020 met gereduceerde groepen weer aan de slag kunnen. Hier zijn we erg blij mee. Het geeft weer de mogelijkheid dat iedereen weer naar zijn werk kan komen waar zo naar uitgekeken wordt.

De verbouwingswerkzaamheden zijn eind juni zover afgerond, dat deze geen gevaarlijke situaties meer opleveren. Er zijn in de voorste hal twee verdiepingsvloeren een goederenlift en een trappenhuis gerealiseerd. Deze nieuwe ruimten incl. de begaand grond zal in gebruik worden genomen door Stock Today.  Die zijn op dit moment druk met het verhuizen van de voorraden en stellingkasten.

De verbouwing bij plasticflessen.nl heeft ook voor ons project gevolgen. Zo krijgen de knipmachines een andere plek, is de kantoorruimte naast de kantine niet meer beschikbaar en is de assemblageruimte anders ingericht. De komende weken worden gebruikt om de werkzaamheden verder af te ronden en zal ErvaarWerk er alles aan doen om weer mooie werkplekken te realiseren die ook voldoen aan de corona-maatregelen van het RIVM. Denk daarbij aan voldoende ruimte tussen de werkplekken en in verschilleden groepen pauzeren als het weer het niet toelaat om buiten te pauzeren. Verder details hierover volgend nog.

Wij zijn i.i.g. heel blij dat we weer van start kunnen. Ga snel naar de boekingstool om je eigen programma van af 29-6 voor de maand Juli in te plannen. Vooralsnog is het zo dat je op eigen gelegenheid naar het project moet komen. Zodra dit veranderd laten we dit zo snel mogelijk weten.

Team ErvaarWerk