Stock Today is gevestigd in het pand van Plasticflessen.nl in Zuidbroek. Het bedrijf richt zich op het verzenden van pakketten van webshops op een sociale manier. Ook wel sociale E-commerce fullfillment genoemd. Waar Stock Today in 2015 begon met het het verzenden van eigen producten als Sokken en Thermokleding, worden er nu dagelijks tientallen pakketten met uiteenlopende producten verzonden.

Al vanaf 2015 werkt ErvaarWerk samen met Stock Today. Deze samenwerking biedt de mogelijkheid voor arbeidsmatige dagbesteding in een sociaal bedrijf met alle kansen om jezelf te ontwikkelen en te groeien.

Ervaar Werken bij Stock Today!

  • Plek voor ontwikkeling

  • Beschutte omgeving

  • Ervaar Echt Werk

  • Sociale contacten

  • Rolstoel vriendelijk

ORDERVERWERKING

Stock Today verzend dagelijks vele tientallen orders voor verschillende webshops. Dit is een mooie kans om alle werkzaamheden die daarbij komen kijken te leren en te ervaren of dit werk bij jou past. Van het verzamelen van artikelen in het magazijn tot het super strak verzendklaar maken van de pakjes.

VERPAKKEN

Lijkt het jou leuk om de producten die worden verzonden voor te verpakken? Dat kan bij Stock Today. Veel producten die worden verkocht moeten vooraf naar andere verzendaantallen of verpakkingen worden omgepakt. Dit doen we vooral met voorraad artikelen zodat we niet te veel te maken hebben met tijdsdruk. Jij kunt in je eigen tempo aan de slag met werk wat heel nuttig is.

Ook aan de slag bij de Stock Today?

Laat je gegevens achter of bel 06 525 234 24