Al vanaf 2012 biedt Plasticflessen.nl kansen aan mensen met een afstand tot arbeidsmarkt. Zoals de naam het al verraad, richt plasticflessen.nl zich op het vervaardigen en verhandelen van plastic flessen. Zij hebben in Zuidbroek een warehouse waar voorraaden worden opgeslagen en gedistribueerd door heel Europa. Ook vinden daar werkzaamheden plaats zoals het ompakken en assembleren van artikelen. Deze bedrijfsactiviteiten bieden dan ook veel kansen voor arbeidsparticipatie.

  • Plek voor ontwikkeling

  • Ervaar Echt Werk

  • Rolstoel vriendelijk

  • Educataief

WAREHOUSING

Plastcflessen.nl heeft in Zuidbroek een modern warehouse met een opslag capaciteit van ongeveer 3200 pallets. Hier wordt gewerkt met professionele apparatuur. Er zijn mensen aanwezig die goed weten hoe daar mee om moet worden gegaan. Zo is er een zware reachtruck waar de voorraden mee worden verplaats. Ook zijn er verschillende interne transportmiddelen waarmee

ASSEMBLEREN

LOGISTIEK

Logistiek is een verzamelterm voor alles wat komt kijken bij het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van een stroom aan goederen vanaf de eerste tot de laatste fase. In het warehouse van plasticflessen.nl krijg je te maken met allerlei logistieke processen waar je veel van kunt leren en je steentje aan kunt bijdragen. Bijvoorbeeld het helpen bij het laden en lossen van vrachtwagens maar ook het verzamelen van de orders. We kijken graag samen met jou welke logiestieke werkzaamheden bij jou passen.

VERPAKKEN

Bij plasticflessen.nl moet er veel worden verpakt. Veel artikelen worden in bulk-verpakkingen ingeslagen in het warehouse. Vaak worden deze in kleinere verpakkingen weer aan de klanten uitgeleverd.  Je kunt hier dus aan de slag met het in en ompakken van verschillende mooie producten in een schone werkomgeving.

Ook aan de slag bij de plasticflessen.nl?

Laat je gegevens achter of bel 06 525 234 24