Werken is belangrijk. Het effect van werk betekent meer dan het hebben van een dagritme. Werken in een regulier bedrijf leidt tot sociale verbinding en persoonlijke ontwikkeling.

Dagritme

Je hebt een dagelijkse structuur en een leuke reden om je bed uit te komen. Er wordt vandaag wat van je verwacht.

Sociale verbinding

Door te werken heb je interactie met je medemens. Deze sociale verbinding is heel belangrijk. Je kunt je ei kwijt, hoort erbij en leert van situaties en mensen in je omgeving. Dat gevoel van erbij horen en ertoe doen willen wij graag voor je verwezenlijken door een mooie werkplek in te richten bij een van onze partners.

Persoonlijke ontwikkeling

Werken stimuleert de hersenen en zorgt ervoor dat je als persoon in ontwikkeling blijft. Je krijgt verantwoordelijkheden, komt in aanraking met meerdere meningen en karakters. Dat houdt je scherp en zorgt voor een persoonlijke ontwikkeling.

Zelfredzaamheid

Al deze zaken dragen eraan bij dat je uiteindelijk een zelfstandig bestaan kan leven. Meer zekerheid en vertrouwen in jezelf zorgen ervoor dat je je eigen leven kan opbouwen.

werkgever en werknemer

Impact op de maatschappij

Werken is niet alleen voor persoon met een afstand tot de arbeidsmarkt van groot belang. Ook de hele omgeving, zoals het gezin/de familie, ervaart de impact ervan.

Het maatschappelijke belang is dat er een situatie is gecreëerd waarbij iedereen mee kan doen. Bedrijven nemen hun verantwoordelijkheid maar kunnen blijven ondernemen.

Nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem vandaag nog contact met ons op. Laat je gegevens achter of bel ons op 06 525 234 24

Werken is belangrijk voor mij, ik heb hierbij wel ondersteuning nodig. ErvaarWerk maakt dit mogelijk voor mij.