Holland Medicals is een bedrijf wat nieuwe en 2ehands hulpmiddelen in en verkoopt door heel Europa. Holland Medicals is gevestigd aan de Sluiskade 1 in Hoogezand en biedt jou de mogelijkheid om daar in het kader van dagbesteding te werken. Holland Medicals wil graag inclusief ondernemen en heeft daarom een overeenkomst met ErvaarWerk zodat er ontwikkelingsgerichte arbeidsmatige dagbesteding plaats kan vinden binnen de muren van Holland Medicals.

Ervaar nu Werken bij de Holland Medicals!

  • Plek voor ontwikkeling

  • Beschutte omgeving

  • Ervaar Echt Werk

  • Sociale contacten

ORDERVERWERKING

Holland Medicals verkoopt dagelijks verschillende artikelen. Deze artikelen moeten zo snel en zo netjes mogelijk bij de klanten worden bezorgd. Ze moeten in het magazijn worden verzameld, gecontroleerd, verpakt en voorzien van verzendlabel. Onderverwerking noemen we dat. Hierin kun jij een rol hebben. Als jou dit een leuke activiteit lijkt, dan kijken we samen wat jij hier in kunt doen of waarin jij je wilt ontwikkelen. De begeleiders van ErvaarWerk ondersteunen jou op zo’n manier dat jij mee kunt doen in deze processen in dit bedrijf.

TECHNIEK

VERZENDKLAAR MAKEN

Verzendklaar maken betreft vooral de voorbereiding van de grotere 2ehands hulpmiddelen. Deze hulpmiddelen zoals tilliften of hoog-laagbedden verkeren technisch in zeer goede staat maar moeten er ook tip top uitzien. Als jij het leuk vindt om dit voor elkaar te krijgen, kun je aan de slag met schoonmaakmiddelen, verf en stickers. Samen met je collega’s van Holland Medicals zorg jij ervoor dat deze verzending blinkend op een pallet komt te staan klaar voor transport naar een tevreden klant.

Ook aan de slag bij Holland Medicals?

Laat je gegevens achter of bel 06 525 234 24