ErvaarWerk zet zich ervoor in arbeidsmatige dagbesteding vorm te geven op de locaties van onze partners.  Wanneer het gaat om specifiek ICT werk, kiezen wij er in een aantal gevallen voor, om dit uit te voeren op onze eigen IT locatie in Sappemeer. Daar hebben wij een kantoorruimte zo ingericht dat wij voor verschillende partners op een goede manier aan de slag kunnen met uitdagende IT werkzaamheden.

Ervaar nu Werken in de IT!

  • Plek voor ontwikkeling

  • Beschutte omgeving

  • Ervaar Echt Werk

  • Sociale contacten

  • Rolstoel vriendelijk

NordicStone

NordicStone is onderdeel van ErvaarWerk.

NordicStone wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

NordicStone is een webwinkel  met een uitgebreid assortiment en is gespecialiseerd in o.a werkkleding, laarzen en werkschoenen. Iedere situatie en werkomgeving vraagt om andere kleding of schoenen. Vraag ons daarom advies als je er niet uit komt!

Team NordicStone

Kent U Deze Nog?

Kent u deze nog,  is een website die onvergetelijke voetballers en nostalgische voetbalmomenten weer nieuw leven inblaast. Met verhalen, anekdotes, bijnamen, foto´s en filmpjes. De site wordt bijna dagelijks aangevuld met historische spelers. Aan deze activiteit kun jij meedoen! Jij kunt meewerken aan het maken van nieuwe verhalen, opzoeken van bruikbare foto’s en het grafisch vormgeven van Foto’s.

Leer Bouwen

Tweedehands hulpmiddelen

Voor de website van tweedehandshulpmiddelen.nl verzorgen we de actualisatie van Marktplaats advertenties.

Expload

Expload is een onafhankelijk adviesbureau voor explosieven gerelateerde vraagstukken.  Zij adviseren derden over de aanpak van een vooronderzoek, risicoanalyse of explosieven opsporingsproces.

Voor Expload digitaliseert ErvaarWerk oude defensiekaarten. Op deze kaarten staat belangrijke informatie over de mogelijke aanwezigheid van munitie uit de 2e wereldoorlog  in de bodem. Dit doen wij in een ArcGIS online omgeving.

.

Ook aan de slag bij de BWRI?

Laat je gegevens achter of bel 06 525 234 24