Dagbesteding in Groningen

dagbesteding & Begeleid werken in en rond Groningen

Dagbesteding groningen

Waarom?

Dagbesteding in Groningen

Woon je in Groningen en ben je op zoek naar een dagbesteding waar activiteiten volledig op jou zijn aangepast? Dan ben je bij ErvaarWerk aan het juiste adres. Bij dagbesteding Groningen staan jouw ontwikkeling en talenten namelijk centraal. Je kunt doen waar jij goed in bent of wat je leuk vindt, maar ook waar je nog beter in wilt worden. Zo ontwikkel je nieuwe vaardigheden en ontdek je talenten waarvan je niet wist dat je ze had. 

Wat?

Dagbesteding activiteiten bij ErvaarWerk

Wij begeleiden jou bij je werk op een van onze projecten. Daarbij zijn wij gericht op zingeving en dat jij jezelf verder kunt ontwikkelen in een inspirerende en relevante omgeving.

Hoe?

Welke vormen van dagbesteding in Groningen zijn er?

ErvaarWerk creëert mooie werkplekken. Al onze werkplekken zijn gekoppeld aan bedrijven of processen van bedrijven waarmee we samenwerken. Dit maakt werken bij ErvaarWerk relevant voor jou. Omdat jij mee doet in het reguliere en hierdoor midden in de samenleving staat

Waar?

Dagbesteding bij ErvaarWerk

Werken doen we vanuit DE STEK! Een modern bedrijfsverzamelgebouw in de stad Groningen. We zoeken samenwerking met andere ‘bewoners’ van het pand en werken samen aan de missie van DE STEK: Samenwerken aan de toekomst van Noord-Nederland. 

Previous
Next

Over Ons

wij zijn ervaarwerk

Bij ErvaarWerk werk je onder begeleiding. Het begeleidingsteam bestaat uit Verzorgende IG en Werkbegeleiders. Bovendien leiden we vaak nieuwe begeleiders op (stagiaires). Ben jij op zoek naar een uitdagende werk/stageplek? Laat het weten via het contactformulier! 

Wil je meer weten over ons?

Laat je gegevens achter!

ErvaarWerk

Euvelgunnerweg 25A
9723 CV Groningen

WAT?

ErvaarWerk is een zorgorganisatie. Wij bieden arbeidsmatige dagbesteding voor mensen vanuit de WLZ, JW en WMO. Het is onze missie om mensen te laten ervaren wat het is om te werken in een relevante omgeving. Met onze collega’s organiseren wij de professionele ondersteuning die daarbij nodig is. Ben jij benieuwd naar deze werkzaamheden en waar je aan de slag kunt? Neem contact met ons op!  

Hoe?

Het is onze missie om arbeidsmatige, ontwikkelingsgerichte dagbesteding vorm te geven binnen de muren van of in samenwerking met het bedrijfsleven. Dit zijn bedrijven en organisaties die op een unieke manier vorm willen geven aan hun MVO beleid.

Dit levert prachtige werkplekken op waar zingeving het hoofddoel is.

Waar?

Alle werkzaamheden vinden plaats in DE STEK. Of je nu in de horeca, de marketing of in de ICT aan de slag wilt. Voor iedereen hebben we een mooie plek! 

Kom eens langs! We leiden je graag eens rond!  

Ik heb een klacht

Een klacht of ongenoegen is natuurlijk niet leuk. Toch kan het wel voorkomen dat je er een hebt!  Als je een klacht hebt dan mag je dat altijd aangeven. Intern bij je projectbegeleider of je neemt contact op met het Klachtenportaal Zorg. Wij zijn bij hun aangesloten zodat je hier makkelijk en vrijblijvend je verhaal kan doen. Zij zijn onafhankelijk en makkelijk te bereiken.

VERTROUWENSPERSOON

Moet je iets doen wat je niet wilt? Of is er iets waar je met je begeleider niet over kunt praten? ErvaarWerk werkt met een vertrouwenspersoon voor deelnemers en hun verwanten.

Lieuwe van Welie is een vertrouwenspersoon voor deelnemers en hun verwanten. Hij staat naast de deelnemer en hun verwanten, is onafhankelijk en kan ondersteunen bij het indienen van hun klacht

Website

Deze website is gemaakt door ErvaarICT, onderdeel van ErvaarWerk. 

NordicStone.nl is een webshop voor Outdoor, Work en Comfort schoenen/kleding én onderdeel van ErvaarWerk. 

www.nordicstone.nl

Medewerkers

Klik op onderstaande knop om naar EXTRANET van ErvaarWerk te gaan

Klik op onderstaande knop om naar WEBMAIL van ErvaarWerk te gaan

*Kom je er niet uit? Stuur een mailtje naar jasper@ervaarwerk.nl

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday