ErvaarWerk en Confexion zijn een mooie samenwerking aangegaan. Deze samenwerking met Confexion gevestigd aan de Industrieweg 14 in Assen levert vanaf maart 2020 unieke dagbestedingsplekken op. ErvaarWerk zal de begeleiding bij deze activiteiten verzorgen.

Confexion maakt een ruim assortiment standaard tilbanden, hulpmiddelen en aangepaste kleding. Ze hebben een goed uitgerust atelier waar hoogwaardige producten voor de zorg worden vervaardigd. In dit atelier kun jij ook aan de slag.

Ervaar nu Werken bij Confexion!

  • Plek voor ontwikkeling

  • Beschutte omgeving

  • Ervaar Echt Werk

  • Sociale contacten

  • Rolstoel vriendelijk

CONFECTIE

Confexion werkt met professionele apparatuur. Er werken ervaren coupeuses die goed weten hoe daar mee om moet worden gegaan. Zo zijn er diverse snij- en naaimachines voor verschillende stoffen. Met deze machines worden verschillende mooie producten voor klanten gemaakt. Lijkt jou het leuk om binnen dit bedrijf je dagbesteding te hebben, wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

CLIPS PREPAREREN

Tilbanden hebben clips. Met deze clips kunnen de banden op een veilige manier aan bijvoorbeeld een tillift worden bevestigd. Voordat de clip aan een tilband kan worden gezet moeten er nog een paar onderdelen aan de clip worden genaaid. Kom jij kijken of dit een activiteit is die bij jou aansluit en of je dit zou willen leren?

PATRONEN KNIPPEN

Tilbanden bestaan uit diverse onderdelen die stuk voor stuk op maat worden vervaardigd. Zo kun je denken aan het knippen van vilt, vilt geeft extra comfort  aan de gebruiker van de tilband, dit moet in verschillende maten en vormen geknipt of gesneden worden. Als jou dit een leuke activiteit lijkt, ben je van harte welkom om te komen werken in het atelier.

Ook aan de slag bij Confexion?

Laat je gegevens achter of stuur een Whatsapp bericht op 06-21822252