Beste allemaal, wederom een heel vervelende mededeling.

Het plan om vanaf dinsdag 2-6-2020 te starten bij ErvaarICT gaat helaas niet door ☹. De reden daarvoor is dat de verhuurder aangeeft dat zij de coronamaatregelen niet kunnen waarborgen. Wij begrijpen dat jullie er net als wij erg naar uit hebben gezien vanaf volgende week om weer rustig te kunnen starten en elkaar weer te ontmoeten. Dit moment moeten we nog even uitstellen.

Volgende week zal er door verhuurder een plan van aanpak komen waarmee we wel in de ruimte terecht kunnen. Of , wanneer en hoe we er wel gebruik van kunnen gaan maken is dus nog onbekend. Ondertussen gaan wij ook kijken of we van een alternatieve locatie gebruik kunnen gaan maken. Wellicht zelfs een locatie die qua klimatologische omstandigheden beter is. Ook de mogelijkheid om vervroegd te verhuizen naar de nieuwe locatie in Groningen aan de Euvelgunnerweg zijn we aan het onderzoeken. We zijn druk bezig om de beste situatie te creëren in de “nieuwe realiteit van deze  1,5 meter maatschappij.

Wat betekend dit voor jou als jij jezelf voor volgende week hebt “ingeboekt” bij ErvaarICT? Voor komende week hebben we nog geen aanbod. Alle boekingen vervallen. Waar en vanaf wanneer we wel aan de slag kunnen, laten we je zo spoedig mogelijk weten. Dit nieuwe aanbod is dan weer te boeken via de planningstool. De reden dat je opnieuw moet plannen is dat we op voorhand niet weten of jij ook op de eventuele nieuwe locatie op je geplande dagen ook kunt komen. Wanneer we “gewoon” weer terecht kunnen in ons pand bij de BWRI hoef je niet opnieuw te boeken en blijven je reserveringen vanaf het moment dat we daar weer kunnen zijn, gewoon staan.

Nogmaals het spijt ons dit te moeten meedelen.

Groet en een fijn pinksterweekend. Team ErvaarWerk