Hoe werkt het voor jou?2017-06-08T15:09:28+00:00

Hoe werkt het voor jou?

Ben jij op zoek naar een dagbestedingsplek met begeleiding maar zoek jij iets anders dan anders? Wil jij graag meedraaien in een regulier bedrijf? ErvaarWerk maakt dit mogelijk voor jou. Wij hebben dagbestedingsplekken op maat. We vertellen je graag hoe je in drie eenvoudige stappen aan het werk kan in een bedrijf dat bij jou past.

1

Kennismaken

Op deze site heb je al een beetje kennis met ons kunnen maken, maar wij nog niet met jou. Wij leren jou ook graag kennen en willen dan ook graag een afspraak met je maken. Tijdens deze kennismaking kun je ons vertellen waarom jij behoefte hebt aan een ErvaarWerk-plek. Uiteraard vertellen wij je graag wat we voor jou kunnen betekenen.

Je kunt ons altijd vrijblijvend een mailtje sturen, ons contactformulier invullen of even bellen.

nummer 2

Formele zaken

Wij helpen jou graag soepel en snel aan een mooie dagbestedingsplek binnen een regulier bedrijf. Nu zijn er zijn verschillende manieren om via ErvaarWerk aan de slag te gaan. Misschien heb je op dit moment ergens anders arbeidsmatige dagbesteding maar zou je graag eens iets nieuws willen proberen. Het kan ook zijn dat je bent verwezen door de gemeente of het UWV. Wij bespreken jou situatie en kunnen dan op basis van jou begeleidingsbehoefte een concreet voorstel doen voor een traject bij ErvaarWerk

nummer 3

Aan de slag

Als alle formele zaken zijn geregeld kunnen we aan de slag. Je krijgt een persoonlijk begeleider die er voor jou als vast aanspreekpunt zal zijn.

Waar kan ik aan de slag?
Algemene voorwaarden

Arbeidsmatige dagbesteding bij ErvaarWerk

Arbeidsmatige dagbesteding bij ErvaarWerk betekend meedoen en werken in een regulier bedrijf.

Mensen willen graag meedoen in de maatschappij. Op alle vlakken, dus ook met werk. Betaald werken is niet altijd mogelijk door de aard van een beperking. Onbetaald meewerken in een omgeving met de juiste randvoorwaarden kan vaak wel: arbeidsmatige dagbesteding.

Kosten

Een dagbestedingstraject en dus professionele begeleiding kost nu eenmaal geld, ook bij ErvaarWerk. Gelukkig beschikken we in Nederland over een heel mooi stelsel waarbij er in veel gevallen middelen beschikbaar zijn om Begeleiding te bekostigen. Uit welk potje de financiering afkomstig is, is afhankelijk van jou situatie. Hier moeten we in het aanmeldingstraject samen naar kijken. In uitzonderlijke gevallen zijn erg geen begeleidingsgelden beschikbaar. In dat geval kun je met eigen middelen begeleiding bij ErvaarWerk inkopen. Het is leuk om te vermelden dat de ErvaarWerk zeer kosten efficiënt werkt en dus mooie begeleidingstarieven kan hanteren.

werkgever en werknemer

Begeleiding

ErvaarWerk biedt begeleiding op de werkvloer. Dit doen wij niet middels Jobcoaching maar door Coaching on the Job. Het grootte verschil zit hem erin dat onze begeleiders continu op de werkvloer aanwezig zijn. Dit maakt het dus ook mogelijk dat mensen met een ADL ondersteuningsbehoefte mee kunnen draaien in onze projecten.

Wij zijn tros op onze begeleiders omdat zij namelijk in staat zijn om oog te hebben voor de begeleidingsbehoefte van de deelnemer aan het project en voor de werkprocessen binnen de bedrijven waar we actief zijn.

Zelf zin in een uitdaging of moet jij aan iemand denken waarvoor wij een oplossing kunnen zijn?

Neem vandaag nog contact met ons op. Laat je gegevens achter of bel ons op 06 525 234 24

“Je kan meer dan je denk en anderen soms van je verwachten”
– Luuk – Warehouse medewerker, De Sokkenzaak –