BWRI2017-05-10T12:25:17+00:00

ErvaarWerk en BWRI zijn een unieke samenwerking aangegaan. BWRI locatie Molenraai in Sappemeer is opengesteld voor arbeidsmatige dagbesteding. ErvaarWerk zal de begeleiding bij deze activiteiten verzorgen. Deze samenwerking biedt de mogelijkheid voor arbeidsparticipatie voor mensen met een dagbestedingsindicatie binnen de beschutte structuur van het werkbedrijf.

Ervaar nu Werken bij BWRI!

  • Plek voor ontwikkeling

  • Beschutte omgeving

  • Ervaar Echt Werk

  • Sociale contacten

  • Rolstoel vriendelijk

CONFECTIE

BWRI heeft een goed uitgerust atelier voor confectie. Hier wordt gewerkt met professionele apparatuur. Er zijn mensen aanwezig die goed weten hoe daar mee om moet worden gegaan. Zo zijn er diverse snij- en naaimachines voor verschillende stoffen, waaronder twee- en viernaaldsmachines en lockmachines. Met deze machines worden verschillende mooie producten voor klanten gemaakt. Lijkt jou het leuk om op deze afdeling je dagbesteding te hebben, wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

ELECTRO MONTAGE

GRAVEREN

BWRI heeft ook een afdeling voor graveren. Ze zijn gespecialiseerd in het graveren van maritieme identificatieplaatjes. Veelal zijn dit typeplaatjes voor machines, aanduidingen op schakelkasten en aanduidingen voor de scheepsbouw. Dit graveren van teksten of afbeeldingen gebeurd met een frees die door een computer wordt aangestuurd. Ze kunnen frezen in metalen, of kunststoffen.  Er is een groot en modern machinepark welke bestaat uit verschillende soorten machines waardoor wij ook groot formaat platen kunnen graveren of frezen.

VERPAKKEN

Op de afdeling Verpakken kun je aan de slag met het in en ompakken van verschillende mooie producten. BWRI levert professionele service bij het in-, om- en verpakken van verschillende producten. Deze opdrachten verschillen vaak en kunnen gaan om de verwerking van kleine tot zeer grote opdrachten.

Ook aan de slag bij BWRI?

Laat je gegevens achter of bel 06 525 234 24